Nilsiän rallli 12.3.2016

13-03-2016
Seuramme oli järjestämässä Nilsiän SM rallissa EK 7 yhdessä Leppävirta RT:n kanssa. Toimitsijoita oli meidän kautta 54 henkeä pätkällä töissä. EK:lle mennessä kävimme syömässä Juankoskella Ruukin Kievarilla jossa suoritettiin tehtävienjako sisätiloissa. Siirtyminen pätkälle suoritettiin kahdessa ryhmässä ja kello 12 se suljettiin muulta liikenteeltä.

Kauniissa aurinkoisessa kelissä oli hyvä olla toimitsijoina. Edellisillä erikoiskokeilla tapahtuneet tauot ja keskeytykset tekivät erikoiskokeen aikatauluun melkein 2h jatkumisen. Juuri pimeiden laskeutuessa EK saatiin lopullisesti raivattua. Erityiskiitokset Esalle, Jussille, Petrille ja Hannulle jotka jaksoitte suorittaa loppuraivauksen kunnialla loppuun asti.

Kiitokset kaikille toimitsijatehtävissä olleille henkilöille jotka mahdollistitte EK:n järjestämisen. EK 7:n oli kommenttien mukaan rallin parhaiten järjestetty erikoiskoe.

Jesse Turunen ajoi hienon kilpailun ja voitti SM4 luokan sekä Vesa Hirvonen oli luokkansa toinen. Onnittelut kilpailijoille hienoista suorituksista!

EK 7 päällikkö Markku ja turvapäällikkö Petri
Copyright (c)2018 K-KUA ry, All Rights Reserved
Kävijöitä yhdeensä: 110011